Det rör på sig!

De har hänt mycket sen senaste blogg inlägget! NM i Danmark har passerat, vi är otroligt nöjda över resultatet 9e plats totalt och bästa svensk!


Tyvärr har Fortuna inte känts helt okej, matt och ovillig att framförallt öka! Så igår va vi på kliniken i Ramkvilla och hon blev behandlad i båda bak knäna, så nu hoppas vi på tillfrisknande och en pigg häst framöver!


På företags biten har de varit lite lugnare de sista vi hade två inkörnings hästar i augusti/september men nu får vi inte ihop de med rådande mörkerjobb osv så vi pausar det fram till våren. Dock hade vi ett mycket lyckat körläger i september och de hoppas vi kunna erbjuda igen framåt våren!


Jag hade ju hoppats på att kunna köra lite julturer med bjällerkransen men de kanske går att lösa i jul veckan om hon är igång så pass! Håll utkik på Facebook!


Dakar är hemma igen och går på lösdrift med en ett års kompis (halvblod)! Härligt när de kan gå tillsammans och busa. Aragon har vi ute på annons och hoppas att han hittar en egen familj inom de närmsta!

Kram från oss!