TJÄNSTER

INKÖRNING

Är du intresserad av att få din ponny inkörd? Välkommen att kontakta oss, vi jobbar dem i olika steg och befäster varje steg innan vi går vidare i utbildningen. Man kan räkna med att en inkörning tar cirka 8-16 veckor beroende på hästens inställning till de nya arbetet och hur mycket den kan innan, kontakta oss för tidsbokning och prisuppgifter!

 

Pris: 5000kr/månaden

TRÄNING

Mikaela håller träningar för dig

som vill lära dig mer om och kring körningen. Vi anpassar allt efter dig och din hästs förkunskaper, jag kan komma till er eller finns det möjlighet att köra på körplanen i Skirö. Kontakta oss för mer information och bokning!

 

Pris: 350kr för träning i Skirö

400kr på annan plats + milersättning.

UTFLYKT

Vill du åka häst och vagn i underbar miljö? Kanske fika vid en sjö eller grilla korv efter turen? Vi anpassar allt efter era önskemål, vi har turer från 1-3 timmar beroende på vad ni vill ha för upplägg. Cirka 4 vuxna och 2-3 barn får rum på vagnen är ni större grupper kan vi ordna aktiviter för de andra under tiden, varmt välkomna för bokning och prisuppgifter!

 

Pris: 1h:s tur : 150kr/barn, 250kr/vuxen

Med fika: 170kr/barn, 300kr/vuxen

BRÖLLOP

Vill ni åka häst och vagn på ert bröllop? Vi anpassar allt efter era önskemål denna dagen, ofta blir detta en väldigt speciell stund på tu man hand för brud och brudgummen. Perfekt med lite egentid och kanske fotografering! Kontakta oss för prisuppgifter och tidsbokning.

 

Pris: 4000kr + milersättning

KURSER

Vi anordnar flera kurser med inriktning på körning, så som tömkörning, helgkurser, inför tävling och mycket mera.

 

EVENT

Vill ditt barn ha häst och vagn på kalaset? Eller kanske ska tomten åka häst och vagn på julskyltningen, ett inslag på en marknad behöver du ett ekipage i gammal stil för tex filminspelning osv kontakta oss, vi kör där ni vill ha oss!

 

Kontakta oss för prisinfo. 

KONTAKTA OSS FÖR

BOKNING OCH FRÅGOR

Mobil

073-833 80 89

Mail

Adress

Mikaela Rautio

Skirö Rosedal 1

Vetlanda

©2019 Stall Metropol | Design av Theresia Sandahl